Downloads

Vanaf 8 april kun je de brochure ophalen bij de makelaar!

Ben je benieuwd naar de online brochure, de technische omschrijvingen of de verkoopcontracttekeningen? Zodra je je gegevens hiernaast hebt achter gelaten komt je op een pagina met daarin de link naar alle bestanden die je online kunt bekijken en/of downloaden.


Routekaart

Alle fasen in de Klantenreis

Stap 1
Belangstelling
Stap 1
Belangstelling

Op de website van Living your DREAM heb je in eerste instantie kunnen aangeven dat je belangstelling hebt voor een appartement. Dit is de eerste fase in de Klantenreis.

Stap 1

Belangstelling

Stap 2
Bekijk het appartement van jouw keuze
Stap 2
Bekijk het appartement van jouw keuze

De tweede fase is alweer voorbij. Vind nu alle plattegronden, omschrijving, details en gevels. En alles kun je even rustig bekijken.

Stap 2

Bekijk het appartement van jouw keuze

Stap 3
Pre Sale
Stap 3
Pre Sale

De PRE SALE IS VOORBIJ.

Stap 3

Pre Sale

Stap 4
Inschrijven
Stap 4
Inschrijven

Het is zover! Op 8 april 2022 is de verkoop van Living your DREAM gestart! Via de website kun je je nu officieel inschrijven op een appartement van jouw dromen. Na de inschrijving vindt de toewijzing plaats.

Stap 4

Inschrijven

Contact

Brantjes Heemskerk

De oudste vestiging van Brantjes Makelaars staat in Heemskerk. Sinds 1967 zijn wij actief in Heemskerk en omgeving. Ben je op zoek naar een koopwoning in of rondom Heemskerk? Dan is Brantjes een waardevolle partner voor jou.

Ons team in Heemskerk bestaat uit 10 professionals. Door kennis van de markt en jarenlange ervaring, kunnen we je ondersteunen bij allerlei vragen over de woningmarkt. Of het nu gaat om een taxatie, het kopen of juist verkopen van een woning of om andere zaken: we helpen je graag.

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op en dan zien we elkaar snel aan de Deutzstraat 37 in Heemskerk.

NIEUWSBRIEF

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang relevante updates over Living your DREAM – Wonen in Uitgeest


Compare listings

Vergelijken