Living your DREAM

Wonen in Uitgeest

47 duurzame en levensloopbestendige huur- en koopwoningen

Daar waar eerst de bibliotheek heeft gestaan tussen de Castricummerweg, Hogeweg en de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest, worden 47 duurzame en levensloopbestendige huur- en koopwoningen gebouwd.

De 25 koopappartementen en 14 sociale huurappartementen worden niet rechttoe, rechtaan gebouwd, maar in een U-vorm met verspringende gevels en parkeergelegenheid op het binnenterrein. Samen met de 8 koopappartementen, die in het gebouw van de oude muziekschool (De Witte school) verrijzen, krijgt het geheel een dorpse uitstraling.

25 koopappartementen
De 25 koopappartementen op de oude bibliotheeklocatie variëren van ca. 48 m2 tot 120 m2 GBO. De woningen van ca. 48 m2 beschikken over 2 kamers (woonkamer + 1 slaapkamer) en de woningen van ca. 120 m2 beschikken over 4 kamers (woonkamer + 3 slaapkamers). Bijna alle woningen hebben een eigen ‘buiten’ in de vorm van een achtertuin, balkon of dakterras.

Elke woning heeft een eigen berging op het binnenterrein.

Lift
Er is een lift aanwezig in het gebouw. Deze is gesitueerd bij de centrale ingang van het gebouw naast bouwnummers 6, 19 en 32.

14 sociale huurappartementen
De 14 sociale huurappartementen van woningcorporatie Kennemer Wonen worden verdeeld via inschrijving bij het het SVNK, regio Alkmaar.
Bekijk hier alle actuele informatie over de sociale huurwoningen bijvoorbeeld als het gaat om de start inschrijving.

8 koopappartementen in De Witte school
De 8 koopappartementen in De Witte school beschikken over 2 kamers (woonkamer + 1 slaapkamer) of 3 kamers (woonkamer + 2 slaapkamers) en variëren van ca. 70 m2 tot 120 m2 GBO. Ook deze woningen hebben de mogelijkheid om buiten te zitten in de vorm van een tuin of balkon.

Elke woning heeft een eigen berging op het binnenterrein.

De Witte School

Bouwnummer M5 en M8

  • €509.500,00

BNR M5 en M8 (GBO ca. 121 m2) bevinden zich op de 1e en 2e verdieping in de voormalige Witte school.

De woning beschikt over een woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer + 1 onbenoemde ruimte. De buitenruimte is in de vorm van een balkon van ca. 4 m2. Ook beschikken ze over een voortuin op de begane grond van 6 m2.

Kenmerken

  • €509.500,00
  • 121 m2 GBO
  • 1e en 2e verdieping
  • 3 Kamers
  • 2 Slaapkamers
  •  Balkon en voortuin

Dit zijn de plattegronden van bouwnummer M8. Bouwnummer M5 is de gespiegelde variant. 

Contact

Brantjes Heemskerk

De oudste vestiging van Brantjes Makelaars staat in Heemskerk. Sinds 1967 zijn wij actief in Heemskerk en omgeving. Ben je op zoek naar een koopwoning in of rondom Heemskerk? Dan is Brantjes een waardevolle partner voor jou.

Ons team in Heemskerk bestaat uit 10 professionals. Door kennis van de markt en jarenlange ervaring, kunnen we je ondersteunen bij allerlei vragen over de woningmarkt. Of het nu gaat om een taxatie, het kopen of juist verkopen van een woning of om andere zaken: we helpen je graag.

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op en dan zien we elkaar snel aan de Deutzstraat 37 in Heemskerk.

NIEUWSBRIEF

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang relevante updates over Living your DREAM – Wonen in Uitgeest


Compare listings

Vergelijken