Veel gestelde vragen (FAQ)

Beste kopers,

Na aanleiding van het stikstofbesluit, begrijpen wij dat er bij meerdere kopers de vraag naar boven komt of dit consequenties heeft voor de bouw van de appartementen van Living your Dream. Dit nieuwe stikstofbeleid is echter voor projecten waarvan de bouwvergunning nog niet is afgegeven. Voor zowel De Molenhof als de Witte School is de bouwvergunning reeds afgegeven en onherroepelijk, waardoor dit niet meer terug gedraaid kan worden. De bouwwerkzaamheden zullen dus voortgezet worden zoals gepland.

Mede namens aannemersbedrijf J.M. Putter,

Het is zover! De verkoop van Living your DREAM is gestart! Op vrijdag 8 april 2022 is de online verkoop gestart. Om 9.00 uur is de vernieuwde website online gegaan waar je alle prijzen en verkoopstukken kunt vinden!

Maar het belangrijkste is: vanaf nu kun je je officieel inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze.

We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je misschien al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project. Je dient je dus opnieuw in te schrijven!

De inschrijfperiode eindigt 22 april 2022 om 23:59 uur. Maak je dus geen zorgen als je iets meer tijd nodig hebt, de volgorde van inschrijving heeft geen effect op de toewijzing. Na de sluiting vindt de toewijzing plaats en vanaf 29 april 2022 nemen de makelaars contact met je op en hoor je of het bouwnummer van jouw keuze aan jou is toegewezen.

En zoals we eerder hebben bericht: wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór!

Er worden in totaal 47 duurzame en levensloopbestendige appartement gebouwd verdeeld over 2 gebouwen. Van de 47 appartementen zullen er 14 bestemd zijn voor sociale huur en zullen er 33 koopappartement gebouwd worden.

Er zijn verschillende grootte van appartementen die worden gebouwd. Variërend tussen de 46m2 en 123m2.

De meeste koopappartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon, loggia of (dak)terras.

De prognose voor de start bouw is in Q3 2022. Dit is nog wel afhankelijk van bepaalde factoren en staat nog niet definitief vast.

De koopappartementen worden opgeleverd met badkamer en toilet. De appartementen worden zonder keuken opgeleverd.

Tijdens de Pre Sale wordt er per appartement een bandbreedte gecommuniceerd waarin de uiteindelijke verkoopprijs van het appartement zal liggen.

De indicatie van de servicekosten zullen bekend zijn zodra wij met de verkoop zullen starten.

Elk appartement wordt verkocht met één of twee parkeerplaatsen. Daarnaast zullen er 14 openbare parkeerplaatsen aanwezig zijn.
Tevens is elk appartement voorzien van een eigen berging op het binnenterrein.

Er is een lift aanwezig bij de centrale entree.

Bekijk hier alle actuele informatie over de sociale huurwoningen bijvoorbeeld als het gaat om de start inschrijving.

Routekaart

Alle fasen in de Klantenreis

Stap 1
Belangstelling
Stap 1
Belangstelling

Op de website van Living your DREAM heb je in eerste instantie kunnen aangeven dat je belangstelling hebt voor een appartement. Dit is de eerste fase in de Klantenreis.

Stap 1

Belangstelling

Stap 2
Bekijk het appartement van jouw keuze
Stap 2
Bekijk het appartement van jouw keuze

De tweede fase is alweer voorbij. Vind nu alle plattegronden, omschrijving, details en gevels. En alles kun je even rustig bekijken.

Stap 2

Bekijk het appartement van jouw keuze

Stap 3
Pre Sale
Stap 3
Pre Sale

De PRE SALE IS VOORBIJ.

Stap 3

Pre Sale

Stap 4
Inschrijven
Stap 4
Inschrijven

Het is zover! Op 8 april 2022 is de verkoop van Living your DREAM gestart! Via de website kun je je nu officieel inschrijven op een appartement van jouw dromen. Na de inschrijving vindt de toewijzing plaats.

Stap 4

Inschrijven

Contact

Brantjes Heemskerk

De oudste vestiging van Brantjes Makelaars staat in Heemskerk. Sinds 1967 zijn wij actief in Heemskerk en omgeving. Ben je op zoek naar een koopwoning in of rondom Heemskerk? Dan is Brantjes een waardevolle partner voor jou.

Ons team in Heemskerk bestaat uit 10 professionals. Door kennis van de markt en jarenlange ervaring, kunnen we je ondersteunen bij allerlei vragen over de woningmarkt. Of het nu gaat om een taxatie, het kopen of juist verkopen van een woning of om andere zaken: we helpen je graag.

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op en dan zien we elkaar snel aan de Deutzstraat 37 in Heemskerk.

NIEUWSBRIEF

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang relevante updates over Living your DREAM – Wonen in Uitgeest


Compare listings

Vergelijken